Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και ανέφερε πως αν ο Μάνος Δασκαλάκης στραφεί εναντίον της, τότε θα «φάει το κεφάλι του».

«Ο κ. Δασκαλάκης δεν είναι μάρτυρας κατηγορίας πουθενά, δεν έχει εξεταστεί ποτέ και δεν έχει δώσει καμία κατάθεση και δηλώνει ότι θα βρεθεί προς την υποστήριξη της κατηγορίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μάρτυρας», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη στην εκπομπή του Mega LiveNews.

Στη συνέχεια ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου τόνισε «θα πάει να ”φάει το κεφάλι του”, γιατί ο οποιοσδήποτε στραφεί εναντίον της κατηγορουμένης και υποστηρίξει ότι η κα. κατηγορουμένη έχει αφαιρέσει την ζωή των παιδιών της θα δεχθεί μήνυση και αγωγή».

Ο κ. Κούγιας εξέφρασε την εκτίμηση ότι μετά την κατάθεση των πραγματικών ιατροδικαστών θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και πρόσθεσε ότι ακολουθούν οι καταθέσεις άλλοι δύο εν ενεργεία ιατροδικαστών.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει καταθέσει ακόμη αίτηση διαζυγίου από την κατηγορούμενη, καθώς το περιβάλλον του υποστηρίζει πως δεν αποτελεί προτεραιότητά του, ενώ παραμένει μάρτυρας κατηγορίας και για τις τρεις υποθέσεις, τις δολοφονίες της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας.