Μια 28χρονη ανέφερε ότι η μητέρα της εντελώς ξαφνικά την αποκλήρωσε από όλη την περιουσία την οποία μεταβίβασε στην «Κιβωτό του Κόσμου», εφόσον στο ενδιάμεσο είχε γνωρίσει μια «μυστήρια γυναίκα στο νοσοκομείο που έκανε χημειοθεραπείες.

«Στο νοσοκομείο που έκανε τις χημειοθεραπείες της γνώρισε μια κυρία, η οποία βρίσκονταν εκεί χωρίς κάποιο πόστο και χωρίς να νοσεί η ίδια ή κάποιο δικό της πρόσωπο. Μάλιστα, είχε σύζυγο και γιο δικηγόρους, αλλά και μια φίλη συμβολαιογράφο, που συνέταξε τη διαθήκη», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Tlive».

«Με αποκληρώνει, γιατί λέει πως τη χτυπούσα και βίαια με μπουνιές στο κεφάλι», είπε χαρακτηριστικά και ανέφερε ότι συντάχθηκε μια διαθήκη δύο μήνες πριν πεθάνει η μητέρα της, όπου μεταβίβασε στη ΜΚΟ δύο σπίτια, ένα αυτοκίνητο και μία μηχανή.

«Είχε 80% αναπηρία και είχε διάφορες ασθένειες, ακόμα και ψυχικές, διαγνωσμένες από ψυχίατρο. Σίγουρα δεν είχε τη διαύγεια και δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι», είπε, προσθέτοντας πως είχε καλές σχέσεις μαζί της, κάτι που φέρεται να επιβεβαιώνουν και συγγενείς της.

Έπειτα, ανέφερε ότι «έξι μήνες μετά τον θάνατο, εμφανίστηκαν δύο κύριοι, που ήρθαν έξω από το σπίτι από την πρεσβυτέρα και δεν ήταν νομικά κατοχυρωμένη. Τους εξουσιοδοτούσε η πρεσβυτέρα να πάρουν τα κλειδιά από το σπίτι».