Το κατώφλι της Ευελπίδων πέρασε η μητέρα της 12χρονης η οποία φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης του παιδιού της.

Η 37χρονη οδηγήθηκε στην 33η ανακρίτρια από την οποία, όπως αναμενόταν, ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα προκειμένου να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της δικογραφίας και να προετοιμάσει την υπεράσπιση της. 

Η γυναίκα είναι αντιμέτωπη, μεταξύ άλλων, με το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας καθώς οι αρχές θεωρούν πως ήταν ένα από τα πρόσωπα που εκμεταλλευόταν το ανήλικο παιδί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης έχουν εντοπιστεί εμβάσματα τα οποία συνδέονται με τον 53χρονο επιχειρηματία Ηλία Μίχο, ο οποίος εμφανίζεται ως κεντρικό πρόσωπο στη σοκαριστική υπόθεση και έχει ήδη προφυλακιστεί.

Η 37χρονη συνελήφθη μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος της, καθώς κρίθηκε πως από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτουν ενδείξεις πως εξέδιδε την 12χρονη κόρη της.

Τα ύποπτα εμβάσματα και τα μηνύματά που έβαλαν στο «κάδρο» τη μητέρα

Ο 53χρονος φέρεται να έβαλε από την πρώτη στιγμή στο «κάδρο» της υπόθεσης την μητέρα του παιδιού με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι εκτός από τα «ύποπτα» εμβάσματα έχουν εντοπιστεί πολλές τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ τους αλλά και ανταλλαγή SMS. Μάλιστα, ο Ηλίας Μίχος φέρεται απολογούμενος να ισχυρίστηκε πως η 37χρονη γνώριζε τα πάντα και τον εκβίαζε ζητώντας του χρήματα για να μην τον καταγγείλει.

Η έρευνα είναι ανοικτή προς πάσα κατεύθυνση με τους λογαριασμούς των μελών των οικογενειών του Ηλία Μίχου και της 12χρονης να μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» των αρμόδιων αρχών αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο τα εμπλεκόμενα πρόσωπα να κατηγορηθούν ακόμη και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Η μητέρα της 12χρονης φέρεται να αρνείται την εμπλοκή της στην υπόθεση δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι ήταν εκείνη που κατήγγελλε τον 53χρονο στην αστυνομία αποκαλύπτοντας τη φρίκη που ζούσε το παιδί της. Σε ό,τι αφορά τα χρήματα που φέρονται να «έμπαιναν» στο λογαριασμό η κατηγορούμενη φέρεται να κάνει λόγο για αμοιβές από την εργασία της στο κατάστημα του 53χρονου αλλά και δανεικά.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρα, ο οποίος φαίνεται πως θα εκπροσωπήσει την κατηγορούμενη, σε δήλωση του ανέφερε πως η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται. Μάλιστα, ο συνήγορος επικαλέστηκε και την μαρτυρία των άλλων παιδιών της οικογένειας τα οποία , όπως είπε, σε επικοινωνία που είχε μαζί τους απέκλεισαν την εμπλοκή της μητέρας τους στην υπόθεση.   

«Όλη η εμπλοκή της φέρεται να υπάρχει για δύο καταθέσεις 20 και 25 ευρώ, που έγιναν από τον 53χρονο κατηγορούμενο στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης και υποτίθεται ότι αυτά είναι “αμοιβές” για τις εργασίες που έκανε το κοριτσάκι στο μαγαζί του» ανέφερε ο κ. Λύτρας συμπληρώνοντας πως η 37χρονη δεν γνωρίζει τις συγκεκριμένες κινήσεις του τραπεζικού λογαριασμού της.

Επιπλέον, η 37χρονη, μητέρα οχτώ παιδιών, φέρεται να  ισχυρίζεται ότι η 12χρονη είχε πάρει την κάρτα της και είχε πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, έβαλε χρήματα.

Φωτογραφίες από την άφιξη της μητέρας στην Ευελπίδων