Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ) στην Κατεχάκη, όπως αποκαλύπτει η ηλεκτρονική εφημερίδα stifora.gr.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, μία 23χρονη κοπέλα έπεσε προχθές από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου του ψυχιατρικού τομέα του ΓΝΑ και τραυματίστηκε σοβαρά. Μάλιστα μέχρι αυτή την ώρα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Η νεαρή έπασχε από μανία καταδίωξης, είχε οδηγηθεί από τους γονείς της στο Νοσκοκομείο το Σάββατο, όταν και κρίθηκε ότι έπρεπε να νοσηλευθεί. Σε ανύποπτο χρόνο όμως, την Κυριακή δε δίστασε να πέσει από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου, όπου στεγάζεται το ψυχιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου της Αεροπορίας. Μάλιστα, λόγω του ότι το έδαφος από την πλευρά που έπεσε το θύμα βρίσκεται σε χαμηλότερο επίπεδο από το κανονικό, η πτώση ήταν σα να έγινε ουσιαστικά από ύψος δύο ορόφων.

Πανικός και αμηχανία επικράτησε στο Νοσοκομείο, μόλις μαθεύτηκε το δυσάρεστο περιστατικό, ένα περιστατικό που παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό στους κόλπους της Αεροπορίας. Δεδομένης της ψυχασθένειας από την οποία έπασχε η τραυματίας, γίνεται αντιληπτό ότι θα έπρεπε να βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση, πράγμα που δε συνέβαινε την ώρα που η άτυχη κοπέλα έπεσε από το μπαλκόνι.