Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την υπόθεση δολοφονίας της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου. Η κοινή γνώμη και ειδικότερα η τοπική κοινωνία της Αίγινας βρίσκονται σε σοκ, μετά τις λεπτομέρειες του εγκλήματος όσο περνούν οι μέρες.

Σύμφωνα με την Espresso, η ηθοποιός δολοφονήθηκε από τον ίδιο της το γιο μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Πολλές Ελιές στην Αίγινα. Ο 46χρονος πρωταγωνιστής της αποτρόπαιας δολοφονίας, χτύπησε την 73χρονη μητέρα του στο κεφάλι με ένα πήλινο βάζο και αφού την βασάνισε με δύο μαχαίρια, της έκοψε το λαιμό. «Δεν με άφηνε να βγαίνω. Δεν με άφηνε να μιλάω πολύ» ομολόγησε ο 46χρονος, όταν έσπασε τη σιωπή του μετά τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά.

Σημειώνεται πως τη σορό της είχε εντοπίσει συγγενικό της πρόσωπο που την είδε πεσμένη μπρούμυτα, ενώ έφερε και τραύματα στο σώμα. Από τις Αρχές, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν κατασχεθεί δύο μαχαίρια, γράφει η εφημερίδα.

Ο 46χρονος γιος της Μαρίας Μπονίκου αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ με εντολή Εισαγγελέα υποβλήθηκε σε ψυχιατρική εξέταση.

Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί ο 46χρονος

Σε τακτικό ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί την Τετάρτη παρέπεμψε ο εισαγγελέας τον 46χρονο γιο της ηθοποιού, που συνελήφθη στις 4 Ιουνίου 2022 για τη δολοφονία της μητέρας του, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά.

Συγκλονίζει η γυναίκα που την εντόπισε νεκρή – «Ήταν με μια σακούλα στο κεφάλι»

«Μπαίνω μέσα και φωνάζω. Ελάτε την βρήκα». Πάω κοντά, δεν μπορώ να το περιγράψω. Ήταν με μια σακούλα στο κεφάλι, τα χέρια της χαρακωμένα, δεν φορούσε τίποτα» είπε στην κάμερα του MEGA συγγενής της Μαρίας Μπονίκου, που μπήκε στο σπίτι της 73χρονης ηθοποιού και την εντόπισε νεκρή.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και φίλος της εκλιπούσας, Σπύρος Μπιμπίλας, για τη δολοφονία στην Αίγινα: « Ήταν ένα πρόσχαρο πλάσμα η Μαρία. Ήταν από τις πρώτες φωνές στην ελληνική μεταγλώττιση»

«Είμαστε συγκλονισμένοι. Ποτέ δεν περιμέναμε ότι μια φίλη μας και συνάδελφός μας θα έφευγε με αυτό τον τρόπο από τη ζωή. Η Μαρία ερχόταν σπάνια στα γραφεία μας, το μόνο που μας είχε πει ήταν ότι το παιδί της ήταν λίγο περίεργο. Ήταν ένα πρόσχαρο πλάσμα η Μαρία. Ήταν από τις πρώτες φωνές στην ελληνική μεταγλώττιση. Είχαμε μείνει οικογενειακή φίλη και με το σύζυγό της που πέθανε πριν από δύο χρόνια. Η Μαρία δεν άφηνε να φανεί το πρόβλημα με το παιδί της όταν ερχόταν στα γραφεία μας. Ήταν ένα άτομο πολύ πρόσχαρο και γελαστό», περιέγραψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Δυστυχώς στη ζωή ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε το απρόσμενο. Βοήθεια από εμάς δεν είχε ζητήσει ποτέ. Δεν είχε κανένα οικονομικό πρόβλημα. Δε γνωρίζουμε ακόμα πότε θα γίνει η κηδεία, όταν πρόκειται για δολοφονία καθυστερούν αυτά», πρόσθεσε ο ηθοποιός.