Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ νονών της νύχτας παραπέμπει η εν ψυχρώ εκτέλεση του 43χρονου θαμώνα καφετέριας-μπαρ, χθες, στην οδό Αχιλλέως 65, στο Παλαιό Φάληρο.

Λίγα λεπτά πριν τις 19:00, δύο άτομα που είχαν ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, σταμάτησαν με μοτοσικλέτα έξω από τη γνωστή καφετέρια, ο συνεπιβάτης κατέβηκε, κατευθύνθηκε στο τραπέζι όπου έπινε τον καφέ του το θύμα και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ πολλές φορές με όπλο, μπροστά στα έκπληκτα και σοκαρισμένα μάτια των θαμώνων. Με ψυχραιμία, ο δράστης επιβιβάστηκε ξανά στη μηχανή και διέφυγε με τον συνεργό του. Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του.

Λίγο μετά τη μαφιόζικη επίθεση, η μοτοσικλέτα των δολοφόνων βρέθηκε στην οδό Ναϊάδων στο Παλαιό Φάληρο και όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί στις 4 Νοεμβρίου στην Αθήνα. Σε απόσταση 10 μέτρων, μέσα σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκε ένα όπλο και κάτω από ένα αυτοκίνητο εντοπίστηκε πεσμένο ένα καλάσνικοφ.

Και τα δύο όπλα μεταφέρθηκαν και εξετάζονται στην εγκληματολογική υπηρεσία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Τη διαλεύκανση της υπόθεσης έχει αναλάβει το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής.