Σε εξίσωση για δυνατούς λύτες μοιάζει να εξελίσσεται για τους Αρχές η διαλεύκανση του θανάτου της 16χρονης στα Τρίκαλα. Υπενθυμίζεται ότι, η μαθήτρια βρέθηκε νεκρή μπροστά από εκκλησάκι και έφερε μώλωπες στο κορμί της.

Μια νέα μαρτυρία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καθώς μία γυναίκα υποστηρίζει ότι ξημερώματα Τετάρτης, λίγο πριν τις 4:00, είδε τη 16χρονη σε κεντρικό δρόμο των Τρικάλων. Η ίδια τόνιζε ότι της έκανε εντύπωση το προχωρημένο της ώρας, αλλά κυρίως η κατάσταση στην οποία ήταν η νεαρή κοπέλα.

«Είδα το κορίτσι. Ήταν αναστατωμένη και νομίζω ότι έκλαιγε, καθώς την είδα να είναι μουτζουρωμένη από το μακιγιάζ. Βιαζόταν σαν να ήθελε να φύγει από κάπου. Προσπαθούσε να βάλει τις παντόφλες της», ανέφερε η γυναίκα που κατέθεσε στις Αρχές, σύμφωνα με το Star.

Τέσσερις κάμερες από κεντρικούς δρόμους των Τρικάλων δείχνουν το κορίτσι να κάνει βόλτες στην πόλη, μόνο του. Οι κάμερες που καταγράφει τον αστυνομικό στο σπίτι της στις 3:15 το πρωί, φαίνεται το κορίτσι να μιλά αμέσως μετά στο κινητό της. Το παράξενο είναι πως ενώ είναι χαρούμενη για το ραντεβού της με τον 27χρονο, ξαφνικά όλα αλλάζουν, όπως τονίστηκε στο ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα trikalavoice.gr, ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει ανοιχτός από την Αστυνομία, η οποία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Για τις Αρχές, αλλά και για την οικογένεια, έχει ιδιαίτερη σημασία τι έχει συμβεί στο διάστημα από εκείνη την ώρα και έως τις 7 περίπου το πρωί, όταν και το κορίτσι βρέθηκε νεκρό έξω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία.

Υπάρχουν αναφορές για έντονο καυγά και μάλιστα αστυνομικοί με συγγενικά πρόσωπα του κοριτσιού περπάτησαν τη διαδρομή που έκανε. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, σε ένα από αυτά διακρίνεται η κοπέλα μόνη της, να ανηφορίζει προς τον λόφο μιλώντας στο κινητό της τηλέφωνο. Εξετάζεται αν και ποιοι άλλοι ακολούθησαν αργότερα ή και νωρίτερα.

Δεδομένο είναι ακόμη ότι περισσότερο φως θα ρίξει στην υπόθεση το «διάβασμα» του κινητού τηλεφώνου της, οι δεκάδες τηλεφωνικές συνομιλίες και οι επαφές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά εκείνο το μοιραίο βράδυ.