Βίντεο από την απόπειρα ληστείας σε υπάλληλο χρηματαποστολής που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στα Γλυκά Νερά, δημοσίευσε στο κεντρικό δελτίο του το OPEN.

Οι άγνωστοι δράστες έστησαν ενέδρα στον υπάλληλο περίπου στις 11:00 τη Δευτέρα έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη λεωφόρο Λαυρίου και Φλέμινγκ.

Στην απόπειρα συμμετείχαν συνολικά τρεις ένοπλοι. Ο ένας από τους δράστες, που φορούσε μαντήλι στο πρόσωπο, πλησίασε ταχύτατα τον υπάλληλο που μετέφερε τη βαλίτσα με τα χρήματα, τον απείλησε με περίστροφο και τον υποχρέωσε να πέσει κάτω. Την ίδια ώρα, ο συνεργός του επιχείρησε να αρπάξει τη βαλίτσα με τα χρήματα. Όλα συνέβαιναν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, αφού η ληστεία έγινε στο κεντρικότερο σημείο των Γλυκών Νερών.

Οι δράστες προσπάθησαν να ανοίξουν με τροχό το κιβώτιο μεταφοράς χρημάτων και με τη βοήθεια ενός κίτρινου οξέος κοπής. Ο τρίτος δράστης είχε τον ρόλο του τσιλιαδόρου και με Καλάζνικοφ απομάκρυνε τους περαστικούς.

Η απόπειρα ληστείας έγινε σε ώρα αιχμής και σε κοινή θέα. Εν τω μεταξύ στην τράπεζα σήμανε συναγερμός και κλειδώθηκαν οι πόρτες.

Οι επίδοξοι ληστές έφυγαν άπραγοι αφού η βαλίτσα ήταν κενή χρημάτων.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο: