Αναζητείται ο πατέρας! Μία περίεργη υπόθεση εξελίσσεται αυτές τις ημέρες στα Τρίκαλα, καθώς μία 45χρονη γυναίκα κατέθεσε αγωγή προσβολής της πατρότητας για δύο από τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου της. Όπως ισχυρίζεται ο βιολογικός πατέρας των συγκεκριμένων παιδιών είναι ο εραστής της!

Όλα ξεκίνησαν το 2002, όταν η μητέρα των τριών παιδιών παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιά της, έναν 45χρονο έμπορο της πόλης. Αμέσως έμεινε έγκυος αλλά λίγες ημέρες μετά την γέννηση του παιδιού τους η γυναίκα απέκτησε εραστή τον οποίο έβλεπε αρκετά συχνά.

Τα επόμενα χρόνια προστέθηκαν άλλα δύο αγγελούδια στην οικογένεια και όλοι πίστευαν πως πρόκειται για μία ευτυχισμένη οικογένεια! Μέχρι που ήρθε η αγωγή από την πλευρά της συζύγου, η οποία ανέφερε ότι το χρονικό διάστημα που συνέλαβε και γέννησε τα δύο μικρότερα παιδιά της διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Γι αυτό το λόγο, ζήτησε εξέτασε DNA ενώ ο σύζυγος της αμέσως κίνησε τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου διεκδικώντας μάλιστα την πατρότητα και των τριών παιδιών της.