Τα κίνητρα του ατόμου που γάζωσε το σπίτι κτηνοτρόφου στο Καστέλλι και προκάλεσε φθορές στο κατάστημα του πεθερού του, προσπαθεί να βρει η αστυνομία για να φτάσει στην ταυτότητα του πιστολέρο που αναστάτωσε ολόκληρη την περιοχή, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς».

Ο 40χρονος κτηνοτρόφος φέρεται να έχει ανοίξει πολλά μέτωπα με διάφορα άτομα με τα οποία έχει διαπληκτιστεί και στο παρελθόν, λόγω κτηνοτροφικών διαφορών.

Οι πυροβολισμοί εκτιμάται ότι έπεσαν στη διάρκεια της προχθεσινής νύχτας. Ο 40χρονος ήταν με τη γυναίκα και τα δύο του παιδιά, ηλικίας 16 και 10 ετών, μέσα στο σπίτι, όμως δεν κατάλαβαν ότι πυροβολείται το σπίτι τους. Το αντιλήφθησαν χθες το πρωί που βγήκαν από το σπίτι τους και είδαν τις οπές στους τοίχους του σπιτιού και τα τζάμια της επιχείρησης του ισογείου σπασμένα.

Οι αστυνομικοί από το Καστέλλι βρήκαν κάποιες βολίδες τις οποίες συνέλεξαν, όχι όμως κάλυκες για να ξέρουν με τι ακριβώς όπλο πυροβολήθηκαν το κατάστημα με τις ζωοτροφές και η οικία του 40χρονου (εκτιμάται ότι είναι πιθανόν από καραμπίνα).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση διαθέτει κάμερες όμως δεν ήταν ενεργοποιημένες για να καταγράψουν το δράστη. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο στόχος ήταν πιθανότατα το σπίτι του κτηνοτρόφου, είναι όμως άγνωστο για ποιο λόγο τα πυρά έπεσαν και στην επιχείρηση του πεθερού του.

Ο 57χρονος επιχειρηματίας πριν από λίγο καιρό είχε πέσει θύμα διαρρηκτών μέσα στο σπίτι του. Συγκεκριμένα, δύο άτομα είχαν μπει την ώρα που κοιμόταν στο σπίτι του και τον έκλεψαν. Οι δράστες του πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου μέσα στο οποίο υπήρχαν και τα κλειδιά του σούπερ μάρκετ του.