Ο άνδρας που πυροβόλησε τον γνωστό κομμωτή, Πάνο Καλλίτση, στις 30 Ιανουαρίου 2016, αφέθηκε ελεύθερος το 2022 και το περασμένο Σάββατο… συνελήφθη ξανά για διακίνηση ροζ κοκαΐνης σε μπαρ της Πάτρας.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών ήρθαν αντιμέτωποι με τον 50χρονο, ερευνώντας πληροφορίες για άτομο που διακινεί ποσότητες κοκαΐνης σε νυχτερινά καταστήματα. Αρχικά εντόπισαν, στη συμβολή των οδών Αγίου Νικολάου και Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα, έναν 41χρονο άνδρα ο οποίος είχε στην κατοχή του μικροποσότητα κοκαΐνης και κάνναβης, τα οποία είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από τον 50χρονο έναντι 70 ευρώ.

Ο 50χρονος συνελήφθη όταν έβγαινε από το σπίτι του. Σε έρευνες στις οικίες τους εντοπίστηκαν 16,76 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 γραμμάριο ροζ κοκαΐνης, τρεις ζυγαριές ακριβείας, 675 ευρώ, ένα πιστόλι των 32mm με σιγαστήρα και έναν γεμιστήρα με επτά φυσίγγια, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer), μία μάσκα προσώπου από σιλικόνη, μία μάσκα προσώπου κάλυψης στόματος-μύτης.

Σημειώνεται πως ο 50χρονος άνδρας, μαζί έναν ειδικό φρουρό και έναν Ιρακινό, συμμετείχαν στην απόπειρα ανθρωποκτονίας, όπως εξελίχθηκε, του γνωστού κομμωτή.

Ο κομμωτής επέστρεφε στο σπίτι του στον Λυκαβηττό. Όταν άνοιξε την πόρτα του υπόγειου γκαράζ, λίγο πριν εκείνη κλείσει, ο 50χρονος πέρασε από κάτω. Ο γνωστός κομμωτής τον είδε και κλείδωσε τις πόρτες του αυτοκινήτου, άνοιξε και πάλι την πόρτα του γκαράζ στην προσπάθειά του να ξεφύγει… Τότε ο 50χρονος πήγε από την πλευρά της Έλενας Χριστοπούλου (της τότε συζύγου του) και πρόταξε πιστόλι με σιγαστήρα, απειλώντας τους να βγουν από το αυτοκίνητο.

Όταν ο κομμωτής έβαλε όπισθεν, ο δράστης πυροβόλησε μία φορά, σπάζοντας το τζάμι και τραυματίζοντας στο χέρι την Έλενα Χριστοπούλου. Ο Πάνος Καλλίτσης βγήκε από το αυτοκίνητο όταν κατάλαβε την παρουσία δεύτερου δράστη, του Ιρακινού, που μαζί με τον 50χρονο επιχειρούσαν να ακινητοποιήσουν την τότε σύζυγό του. Συνεπλάκη μαζί τους, με τον 50χρονο να τον πυροβολεί εξ επαφής στο στήθος. Αν και τραυματισμένος συνέχιζε να παλεύει με τον 50χρονο δίνοντας την ευκαιρία στην τότε σύζυγό του να διαφύγει.

Ο Πάνος Καλλίτσης ακολούθησε τους δράστες προς την έξοδο του γκαράζ, με τον 50χρονο να τον πυροβολεί και πάλι τραυματίζοντάς τον στα πόδια. Όλα έγιναν για τα 4.404 ευρώ, που είχε ο κομμωτής στην τσάντα που κρατούσε.