Ξεσπά η 27χρονη από την Κέρκυρα που καταγγέλλει τη μητέρα της ότι την εξέδιδε όταν ήταν 12 ετών και με τη συγκατάθεσή της, ασελγούσαν πάνω της άγνωστοι άνδρες.

«Η μάνα μου τους ήξερε αυτούς τους άνδρες και τους έφερνε εκείνη για να με βιάζουν, με σκότωνε στο ξύλο. Έπαιρνε λεφτά από αυτούς. Δεν τους θυμάμαι, έχει περάσει καιρός», ανέφερε η 27χρονη καταγγέλλουσα στην εκπομπή LiveNews.

«Αυτά που λέει είναι όλα ψέματα. Αλήθεια είναι αυτά που λέω εγώ. Με έκανε μαύρη στο ξύλο. Οι βιασμοί γίνονταν στο σπίτι. Στο διπλανό δωμάτιο ήταν ο καρκινοπαθής πατέρας μου και η μητέρα μου ήταν εκεί και τα έβλεπε όλα», κατέληξε η 27χρονη.

Η μητέρα της αρνείται τα πάντα

Από την άλλη πλευρά, η μητέρα της 27χρονης αρνείται τις κατηγορίες της κόρης της και υποστηρίζει πως όλα αυτά τα κάνει γιατί την έκλεισε σε ίδρυμα ανήμπορη να τη μεγαλώσει.

«Λέει ψέματα, δεν έβαζα ποτέ άνδρες στο σπίτι, την φρόντιζα, τη μάζευα. Ένα πιάτο φαγητό της μαγείρευα. Ήταν θυμωμένη επειδή την έκλεισα σε ίδρυμα», δήλωσε η μητέρα καταγγέλλουσας και κατηγορούμενη.

«Η κόρη μου είναι θυμωμένη ακόμα επειδή δεν με συγχώρησε. Επειδή δεν είχα τη δυνατότητα να τη μεγαλώσω, να δικαστώ. Αλλά είμαι αθώα, δεν έχω κάνει τίποτα», κατέληξε.