Απίστευτο εφιάλτη βίωσε μια γυναίκα από την Κέρκυρα σε ηλικία 12 ετών, καθώς την εξώθησε στην πορνεία η μητέρα της, φωνάζοντας άνδρες στο σπίτι για να βιάσουν το παιδί της έναντι αμοιβής.

Η ενήλικη πλέον γυναίκα είναι 27 ετών και μίλησε στην εκπομπή Live News, αναφέροντας ότι το δικαστήριο είναι σε εξέλιξη και πως σώθηκε χάρη στους γείτονες που έκαναν καταγγελία στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τη γυναίκα, σε ηλικία 8 ετών έχασε τον πατέρα της από καρκίνο και έμεινε με τη μητέρα της. Όταν έγινε 12 ετών αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο και η μητέρα της την εξώθησε στην πορνεία, με κάθε συνεύρεση να κοστίζει 50 ή 100 ευρώ.

Το παιδί φυσικά αρνιόταν κάθε φορά και εκείνη είτε τη μεθούσε με ούζο, είτε τη χτυπούσε βάναυσα, προκειμένου να ακολουθήσει τις εντολές της. Όταν η μικρή έγινε 15 ετών, οι γείτονες αντιλήφθηκαν τι γινόταν και κάλεσαν την αστυνομία, με την έφηβη να μεταφέρεται στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Αμέσως, κατέθεσε τα πάντα στους αστυνομικούς και άλλαξε την κατάθεση της, μόνο όταν ήρθε σε ίδρυμα στην Αθήνα, επειδή η μητέρα της φέρεται να απείλησε να τη σκοτώσει σε περίπτωση που συνεχιζόταν η νομική διαδικασία σε βάρος της. Ωστόσο, η αστυνομία δεν πείστηκε από την αλλαγμένη κατάθεση που αθώωνε τη μητέρα και προχώρησε κανονικά τις διώξεις, με το νέο δικαστήριο να αναμένεται σε λίγο καιρό, παρότι έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία από την πρώτη καταγγελία.

«Αντί να παίζω με τις κούκλες μου η μητέρα μου έφερνε άντρες στο σπίτι. Πονάω. Μόνο και μόνο που βίωσα αυτά που βίωσα, πονάω. Δεν μπορώ να κοιμηθώ, φοβάμαι», είπε η ενήλικη πλέον γυναίκα.