Σοκάρει το νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου μια 37χρονη κατήγγειλε 39χρονο ότι τη χτύπησε στο κεφάλι με το σίδερο και τον βραστήρα και επιχείρησε να τη βιάσει.

Η γυναίκα, η οποία αρνείται ότι διατηρούσε μαζί του ερωτική σχέση, τον κατήγγειλε για ληστεία, απόπειρα βιασμού και για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, καθώς χρειάστηκε να διακομιστεί στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύτηκε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive, η γυναίκα κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο 39χρονος εισέβαλε στο σπίτι της, αφού έσπασε το τζάμι του παραθύρου του μπάνιου και προσπάθησε να τη βιάσει. Η 37χρονη υποστηρίζει ότι τη χτύπησε στο κεφάλι με τη συσκευή του σιδερώματος, ενώ παράλληλα άρχισε να την ξυλοκοπά. Αυτά συνέβησαν στις 15 του μηνός. Στις 27 Ιουλίου ο 39χρονος φέρεται να επέστρεψε στο σπίτι της καταγγέλλουσας με τον ίδιο τρόπο, από το τζάμι του μπάνιου.

Περιγράφει ότι και πάλι τη χτύπησε στο κεφάλι, αυτή τη φορά με τον βραστήρα, προκαλώντας της αιμορραγία. Αποπειράθηκε εκ νέου να τη βιάσει, εκείνη αντιστάθηκε και τότε της πέταξε έναν ανεμιστήρα, ενώ προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο σπίτι.

Ο 39χρονος αναζητήθηκε και συνελήφθη και φέρεται να συνέχιζε να ενοχλεί τηλεφωνικά την 37χρονη και να την απειλεί, ενώ βρισκόταν στο κρατητήριο.