Διευθύνσεις που είχαν σχέση με τον 54χρονο τοπογράφο φαίνεται πως έψαχνε ο 44χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία, όπως ανακάλυψαν τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας που εξετάζουν τα κινητά του συλληφθέντα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, το ένα -τουλάχιστον – από τα δύο τηλέφωνα του κατηγορούμενου, αποδεικνύεται «θησαυρός» για την αστυνομική έρευνα. Είναι γνωστό άλλωστε ότι σ’ αυτό βρέθηκε και η φωτογραφία του θύματος. Η συγκεκριμένη φωτογραφία δείχνει το θύμα να διασκεδάζει στη Μύκονο, ενώ φέρεται να ταυτίζεται χρονικά με ένα από τα «ύποπτα ραντεβού» του 44χρονου κατηγορούμενου με τον επιχειρηματία που έχει μπει στο «κάδρο» της έρευνας για την ηθική αυτουργία.

Παράλληλα οι ανασύρσεις από το κινητό, αποκάλυψαν πολλαπλές αναζητήσεις του 44χρονου στο διαδίκτυο που αφορούσαν τις διευθύνσεις του θύματος, τόσο της κατοικίας του όσο και της εργασίας του. Ο 44χρονος φέρεται να έχει κάνει αναζητήσεις και για ένα όπλο τύπου Glock σαν αυτό που σκότωσε τον 54χρονο τοπογράφο στο Ψυχικό.

Ακόμα η αστυνομία έχει καταλήξει ότι ο 44χρονος δεν έδρασε μόνος αλλά υπάρχει και συνεργός ο οποίος τον έχει βοηθήσει να κρύψει ή καταστρέψει πειστήρια του εγκλήματος. Οι αστυνομικοί έχουν ακολουθήσει την πορεία του συνεργού. Ο τελευταίος φέρεται να παραλαμβάνει το σκούτερ και τα όπλα. Το δίκυκλο δεν έχει κλαπεί, ενδεχομένως επειδή ανήκει σε κάποιον απλά να άλλαξε πινακίδες και να συνέχισε να κυκλοφορεί.