Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη στα Κύθηρα, όπου σήμερα στις 08:45 το πρωί εντοπίστηκε από βοσκό σε μονοπάτι πλησίον της Χώρας το πτώμα μιας γυναίκας, περίπου 60 ετών. Η σορός ήταν απανθρακωμένη και δίπλα της βρέθηκε ένα δοχείο με εύφλεκτο υγρό και αναπτήρας.

Οι πληροφορίες του Newsbeast αναφέρουν πως η πρώτη εικόνα αποκλείει εγκληματική ενέργεια, ωστόσο όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Ειδικότερα, οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εκτιμούν ότι μάλλον πρόκειται για αυτοχειρία, γιατί δίπλα της ήταν ο αναπτήρας και ένα μπουκαλάκι, που μάλλον περιείχε νέφτι. Παράλληλα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, ενώ η οικογένειά της δεν μπορεί να σκεφτεί κανέναν που θα μπορούσε να της κάνει κακό.

Περισσότερες απαντήσεις αναμένεται να δώσει ο ιατροδικαστής, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει δει μόνο φωτογραφίες που του έστειλαν οι αστυνομικοί.

Η Ελληνίδα είχε μαγαζί με σουβενίρ στην περιοχή, ενώ ο σύζυγός της προχώρησε στην αναγνώριση της σορού της.

Σύμφωνα με τα kythiraika.gr, η σορός εντοπίστηκε στον δρόμο προς Κακόπρινο, απέναντι από χώρο στάθμευσης. Η γυναίκα «βρέθηκε γυμνή και σε πολύ κακή κατάσταση», σημειώνει η τοπική ιστοσελίδα.