Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 63χρονης από τη Χαλκίδα μετά την απολογία του.

Τι ήταν, όμως, αυτό που πρόδωσε στις Αρχές τον δράστη της στυγερής δολοφονίας;

Σύμφωνα με το Star, το ατράνταχτο στοιχείο που πρόδωσε τον 37χρονο ήταν το δακτυλικό του αποτύπωμα, που βρήκαν οι αστυνομικοί στην μπιζουτιέρα, στο υπνοδωμάτιο της θανούσας.

«Δε θέλω να ξέρω ότι υπάρχει. Να μη ζήσει κανείς αυτό που έζησα. Έχασα τη μητέρα μου, το μοναδικό μου στήριγμα, και μάλιστα από τα χέρια του πιο στενού, παιδικού μου φίλου», λέει η κόρη του θύματος.

«Με τα ίδια χέρια, με τα οποία σκότωσε τη μητέρα της εντολέως μου, με τα χέρια πήγαινε και την αγκάλιαζε, λέγοντας πόσο πολύ τη λυπάται και πόσο πολύ της συμπαρίσταται. Σηκώθηκε και πήγε στην κηδεία, το έπαιζε “θλιμμένος”, όχι συγγενής, “φίλος”», λέει ο δικηγόρος της κόρης, Αθανάσιος Τάρτης.

Μία ώρα κράτησε η απολογία του – «Το πάθος μου για τον τζόγο με οδήγησε»

Σιωπηλός, με σκυμμένο το κεφάλι, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ο δολοφόνος της 63χρονης οδηγήθηκε το πρωί στα δικαστήρια, για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απολογία του στον ανακριτή κράτησε μία ώρα. Δήλωσε μετανιωμένος και είπε πως ό,τι έκανε το έκανε από το πάθος του για τον τζόγο.

«Υπήρχαν μέρες που μέσα σε λίγες ώρες έχανα τον μισθό μου. Ο τζόγος για εμένα είναι όπως η κατανάλωση καφέ και το κάπνισμα. Δανειζόμουν από γνωστούς και φίλους, είχα δανειστεί και από τη Νάντια και είχα παρακρατήσει και χρήματα από παραγγελίες που της πήγαινα», φαίνεται να είπε ο δράστης.

Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Οι γονείς του δράστη θα επιστρέψουν τις 7.000 ευρώ που έκλεψε

Οι γονείς του εμφανίζονται αποφασισμένοι να επιστρέψουν στην κόρη του θύματος τις 7.000 ευρώ, που έκλεψε ο γιος τους, για να παίξει τυχερά παιχνίδια.

«Ως ένα μικρό δείγμα της καλοσύνης που διακρίνει αυτή την οικογένεια είναι να τα δώσουν σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα», λέει ο Βασίλης Βαλιάνος, συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου.