Τη στιγμή που βρήκε νεκρό τον 40χρονο Πακιστανό μέσα στο σπίτι που διέμενε στον Διόνυσο περιέγραψε το πρωί της Πέμπτης 6/6 ο εργοδότης του. Όπως τόνισε, τον έψαχνε για μια δουλειά και τον εντόπισε στο κρεβάτι με μια μαχαιριά στο στήθος.

Μιλώντας στο Action 24 ο εργοδότης του 40χρονου επεσήμανε ότι τον ήξερε εδώ και 10 χρόνια που δούλευε για αυτόν κατά διαστήματα και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν νοικοκύρης, δεν ήταν ένας απλός μετανάστης».

«Δεν έχει προβλήματα, δεν είχε τσακωθεί με κανέναν»

«Τον ήθελα για μια δουλειά, να σηκώσουμε κάτι σίδερα. Είδα το μηχανάκι έξω από το σπίτι, τον φώναξα αλλά δεν απάντησε. Τα κλειδιά ήταν πάνω στην πόρτα. Τράβηξα την πόρτα, την άνοιξα, μπήκα και πήγα στο κρεβάτι του. Του φώναξα και δεν πήρα απάντηση. Τότε έβαλα το χέρι μου στο μπράτσο του και ήταν παγωμένο. Μετά τον πρόσεξα καλά και είχε μαχαιριά στο στήθος. Κάλεσα την Αστυνομία και ασθενοφόρο. Πήρε και μένα το ασθενοφόρο, γιατί ανέβασα πίεση», είπε αναφερόμενος στη στιγμή που τον εντόπισε νεκρό την Τετάρτη 5/6.

«Δεν έχει προβλήματα, δεν είχε τσακωθεί με κανέναν. Δεν είχε διαφορές, στις πληρωμές του ήταν όπως έπρεπε. Ήταν πάντα με το χαμόγελο. Είχε τρία παιδιά, ήταν χαρούμενος άνθρωπος. Έβγαλε και δίπλωμα αυτοκινήτου προχθές το απόγευμα», σημείωσε, αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο ζούσε ο Πακιστανός.

«Δεν τους έβλεπα πολύ αγαπημένους, αλλά δεν έβλεπα και άγριες διαθέσεις. Εκείνος δούλευε ντελίβερι σε κάποια μαγαζιά», πρόσθεσε μιλώντας για τον συγκάτοικο του 40χρονου, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές και παραμένει άφαντος.

«Ο αδελφός του πατέρα του είναι εδώ και έχει αναλάβει τι θα γίνει με τη σορό. Δούλευε και έστελνε τα χρήματα στην οικογένειά του», συμπλήρωσε κλείνοντας για τον 40χρονο.