«Φύλλο και φτερό» κάνουν οι Αρχές στο Μεσολόγγι τα σημεία όπου εξέπεμψε σήμα τις τελευταίες ώρες (πριν την εξαφάνισή του) το κινητό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου. Στις έρευνες που έχουν επεκταθεί και στη λιμνοθάλασσα συμμετέχει και το Λιμενικό.

Μαζί με τις Αρχές ψάχνουν η οικογένεια και φίλοι του στη θέση Άγιος Θωμάς, ενώ συμμετέχει και ομάδα 25 στελεχών της 6ης ΕΜΑΚ με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο Τζόρνταν.

Σήμερα συμπληρώνονται έξι ημέρες από την έναρξη των ερευνών, χωρίς, δυστυχώς, να έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο, που να αποκαλύπτει το πού βρίσκεται ο Μπάμπης.

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι
Ο 31χρονος

Ελεύθερος ο 51χρονος κρεοπώλης

Ελεύθερος αφέθηκε χθες ο κρεοπώλης, που είχε προσαχθεί για την υπόθεση, ο οποίος είναι και ο άνθρωπος που είδε τον 31χρονο για τελευταία φορά και τον μετέφερε στις εγκαταστάσεις των ΤΕΙ.

Στην κατοχή του 51χρονου βρέθηκε ένα μαχαίρι, του απαγγέλθηκε η κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Το απόγευμα της Τρίτης (9/1) ολοκληρώθηκε νέος κύκλος κατάθεσής του στην Ασφάλεια και ο 51χρονος επανέλαβε πως το μόνο που έκανε ήταν να μεταφέρει τον αγνοούμενο στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Από εκείνη τη στιγμή, όπως είπε, δεν τον είδε ξανά. Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να παρατείνουν την κράτησή του και έτσι του επετράπη να αποχωρήσει, ωστόσο έχουν εντοπίσει αντιφάσεις στην κατάθεσή του.

Δείτε εικόνες από τις έρευνες