Στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τη Φαίη Φώτου μίλησε ο Παναγιώτης Λιαδέλης μετά από τη συμπλοκή με πυροβολισμούς που σημειώθηκε έξω από νυχτερινό κέντρο όπου διατηρεί στον Βόλο και οδήγησε στη σύλληψη του ίδιου και του 19χρονου γιου του.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας και επιχειρηματίας δήλωσε πως είναι καλά, έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του, ενώ η πρώην σύζυγός του, Σαμπρίνα, τον επισκέφτηκε στον Βόλο και πλέον έχει γυρίσει στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Λιαδέλης δήλωσε τα εξής: «Είμαι καλά, έχω αφεθεί ελεύθερος, έχω επιστρέψει στην καθημερινότητα μου και στις δουλειές μου. Έχει οριστεί δικάσιμος και ο άνθρωπος που μεταφέρθηκε από την συμπλοκή, την επόμενη μέρα πήρε εξιτήριο κάτι που σημαίνει πως δεν είχε βαριές σωματικές βλάβες.

Η πρώην σύζυγός μου αφού σιγουρεύτηκε πως όλα ήταν καλά, γύρισε στην Αθήνα».

Ο περιοριστικός όρος που επιβλήθηκε στον Παναγιώτη Λιαδέλη και στον γιο του 19χρονο γιο του είναι να εμφανίζονται μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/10) δύο άτομα πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό έξω από κέντρο διασκέδασης στον Βόλο. Τότε τους ακολούθησαν άλλοι θαμώνες και τους τραυμάτισαν. Ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο γιος του συνελήφθησαν ως υπεύθυνοι του μαγαζιού.

Σύμφωνα με τον κύριο Ιωάννη Καραγκιόζο, δικηγόρο του πρώην μπασκετμπολίστα, ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο γιος του αρνούνται οποιαδήποτε συμμετοχή στα επεισόδια.

Για τον άγριο καβγά στον οποίο ενεπλάκησαν ο πρώην σύζυγός της και ο 19χρονος γιος τους είχε μιλήσει στο «Πρωινό» και η ίδια η τραγουδίστρια, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, πως έμαθε όσα συνέβησαν από τους δημοσιογράφους και ότι ο γιος της δεν της είπε τι συνέβη, καθώς δεν ήθελε να τη στενοχωρήσει.