«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με αφορμή το ότι «ο κ. Τσίπρας, βιώνοντας προφανώς τραγικά τα πολιτικά και υπαρξιακά του αδιέξοδα, εύχεται ανάσταση ενόψει Χριστουγέννων». «Έπεσε θύμα και ο ίδιος της σύγχυσης που προσπαθεί να καλλιεργήσει», πρόσθεσε.

Επισημαίνεται πως το tweet του κυβερνητικού εκπροσώπου αφορά σε ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την οποία και κοινοποιεί.

Μέσω της ανάρτησης αυτής ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως παριστάνει τον «τροχονόμο στα καρτέλ» και ανέφερε για την κυβέρνηση πως «όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο το καλύτερο για να αναστηθεί η κοινωνία».

Αναλυτικά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γράφει τα εξής, στο επίμαχο tweet: «Αντί να στηρίξει το λαϊκό εισόδημα, ο κ. Μητσοτάκης παριστάνει τον τροχονόμο στα καρτέλ και ο υπουργός του τον εξωγήινο. Μας λέει ότι δεν υπάρχει ακρίβεια και ότι τον καλούν για σέλφι στα σουπερμάρκετ. Όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο το καλύτερο για να αναστηθεί η κοινωνία».

Δείτε τα tweet:

Ανάρτηση Οικονόμου για Τσίπρα

Νωρίτερα σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο ΣΥΡΙΖΑ αντάλλαξαν πυρά με αφορμή τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα νέα μέτρα του κορονοϊού.