Θυγατέρα πολιτικού της Αριστεράς βρίσκεται στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες για το αν έκανε ή όχι διακοπές στο πολυτελές θέρετρο Γκστάαντ της Ελβετίας.

Ο λόγος για την Ελιάνα Μηλιού, κόρη του Γιάννη Μηλιού, υπεύθυνου Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πριν από λίγες μέρες ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές.

Τις τελευταίες μέρες, η Ελιάνα Μηλιού έχει βρεθεί στην επικαιρότητα για κάποιες αναρτήσεις της στο Facebook. Στο πιθανώς ειρωνικό σχόλιό της περιγράφει όσα παρακολουθεί: «Θα σου παίξω φίνο μπαγλαμά “Η μπάντα διασκεδάζει τους Έλληνες εφοπλιστές, ενώ ο Ηλίας Ψινάκης χαμογελά επιδοκιμαστικά…” κλαρίνα στο Γκστααντ». Η ανάρτηση φαίνεται πως έχει γίνει από το υπερπολυτελές θέρετρο Gstaad Palace.


Στα δημοσιεύματα για τις διακοπές της κόρης του Ελιάνας Μηλιού στο τουριστικό θέρετρο της Ελβετίας απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός.

«Όσο κι αν επιμένουν, δεν αγοράζω χυδαία δημοσιότητα στο όνομα του παιδιού μου. Σιωπή» έγραψε ο κ. Μηλιός, ξεκαθαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι δεν πρόκειται να δώσει συνέχεια στο θέμα.