Τη διαδικτυακή γνώση που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας σκέφτονται να εκμεταλλευτούν στο Κίνημα Αλλαγής και για το λόγο αυτό θα προχωρήσουν στις επονομαζόμενες «ψηφιακές περιοδείες» όπως τις χαρακτηρίζουν στη Χαριλάου Τρικούπη και μάλιστα πολύ σύντομα, κατά πάσα πιθανότητα από την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ξεκινήσουν στο ΚΙΝ.ΑΛ. διαδικτυακές συζητήσεις σε τοπικό κομματικό επίπεδο, με τα στελέχη των νομαρχιακών επιτροπών όλων των περιφερειών της χώρας, οι οποίες όμως θα είναι κλειστές στο ευρύ κοινό – τουτέστιν δεν θα μπορεί κάποιος να τις παρακολουθεί από το κινητό ή από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του εάν δεν ανήκει στους συμμετέχοντες. Το στήσιμό τους έχει αναλάβει ο υπεύθυνος Οργανωτικού του κόμματος κ. Στέφανος Παραστατίδης μαζί με τον γραμματέα του κόμματος κ. Μανώλη Όθωνα και εν πολλοίς θα υποκαταστήσουν τις περιοδείες που δεν μπόρεσε να κάνει η πρόεδρος του κόμματος της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Φώφη Γεννηματά, εξαιτίας της πανδημίας και των αλλεπάλληλων lockdown.

Η αρχή θα γίνει όπως όλα δείχνουν από την Ήπειρο και δη τα Ιωάννινα, ενώ εντός του Μαρτίου θα ακολουθήσουν αντίστοιχες ψηφιακές εκδηλώσεις στη Δυτική Ελλάδα, το νότιο Αιγαίο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα καθώς επίσης και τα Επτάνησα.

Εννοείται πως η κ. Γεννηματά θα λαμβάνει μέρος σε όλες αυτές διαδικτυακά, από το γραφείο της, ενώ μελετάται και το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο και μια σειρά από θεματικές συζητήσεις για ζητήματα όπως είναι αυτό της πανδημίας, του εξορθολογισμού του Εθνικού Συστήματος Υγείας, της οικονομίας και της αξιοποίησης των χρημάτων που θα εισρεύσουν σταδιακά στη χώρα μας από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης τους προσεχούς μήνες.