Νέους εισηγητές των Κοινοβουλευτικών Τομέων Εργασίας (ΚΤΕ) εξέλεξε σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, υπό την προεδρία του νέου γραμματέα της, Βασίλη Έξαρχου.

Στον Τομέα Οικονομικών εξελέγη ο Ανδρέας Μακρυπίδης, με αναπληρωτή τον Στάθη Κουτμερίδη. Στον Τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης η Μαρία Μίχου, με αναπληρωτή τον Ηλία Θεοδωρίδη. Στο ΚΤΕ Υγείας, Διατροφής και Άθλησης εισηγητής εξελέγη ο Τάκης Αντωνακόπουλος, με αναπληρώτρια την Ελένη Τσιαούση.

Στον Τομέα Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής η Κατερίνα Φαρμάκη και αναπληρωτής ο Βασίλης Γιουματζίδης. Στον Τομέα Υποδομών ο Κώστας Σπηλιόπουλος, με αναπληρωτή τον Χρήστο Μαγκούφη. Στο ΚΤΕ Μεταφορών ο Γιάννης Αμοιρίδης, με αναπληρωτή τον Σπύρο Μαργιέλη. Στον Τομέα Παιδείας η Σοφία Γιαννακά και αναπληρωτής ο Άγγελος Τόλκας.

Στο ΚΤΕ Πολιτισμού η Μάγια Τσόκλη, με αναπληρώτρια την Όλγα Ρενταρή. Στον Τομέα Αθλητισμού ο Σάββας Εμινίδης, με αναπληρώτρια την Αριάδνη Αγάτσα.

Στον Τομέα Ενέργειας εισηγητής εξελέγη ο Θανάσης Χαντάβας και αναπληρωτής ο Νίκος Τσώνης, ενώ σ’ αυτόν της Αγροτικής Ανάπτυξης εισηγητής ο Μιχάλης Τζελέπης και αναπληρώτρια η Μαρία Θεοχάρη. Στο ΚΤΕ Θαλασσίων Υποθέσεων εισηγητής ο Νίκος Ζωίδης και αναπληρωτής ο Γιώργος Παπαμανώλης.

Η πρώην υπουργός, Κατερίνα Μπατζελή εξελέγη εισηγήτρια στο ΚΤΕ Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, με αναπληρωτή της τον Ανδρέα Ρομπόπουλο.

Στον Τομέα Εσωτερικών και Αποκέντρωσης εισηγητής ορίστηκε ο Γιώργος Αρβανιτίδης και αναπληρώτριά του η Νάντια Γιαννακοπούλου, ενώ στο ΚΤΕ Προστασίας του Πολίτη εισηγητής ο Δημήτρης Καρύδης και αναπληρώτρια η Βάσω Τσόνογλου.

Στον Τομέα Δικαιοσύνης ο Δημήτρης Παπουτσής και αναπληρώτρια η Μαρία Σκραφνάκη, ενώ στον Τομέα Εξωτερικών ο Μιχάλης Κατρίνης και αναπληρώτρια η Εύα Καϊλή. Στον Τομέα Εθνικής Άμυνας εισηγητής ο Βασίλης Τόγιας και αναπληρωτής ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος. Τέλος, στο ΚΤΕ Αποδήμου Ελληνισμού εξελέγη εισηγητής ο Παύλος Στασινός και αναπληρωτής ο Σπύρος Μοσχόπουλος.