Επίθεση στον υποψήφιο της ΝΔ για τον δήμο Αθηναίων, Άρη Σπηλιωτόπουλο, εξαπέλυσε ο νυν δήμαρχος Γιώργος Καμίνης. «Είναι ντροπή οι θέσεις που εκφράζει για το τέμενος», τόνισε ο κ. Καμίνης, μιλώντας στο Βήμα FM και υποστήριξε ότι στόχος του κ. Σπηλιωτόπουλου είναι τα ακροδεξιά ψηφαλάκια.

Στην παρατήρηση ότι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είναι ένας φιλελεύθερος πολιτικός, ο Γ. Καμίνης σημείωσε: «Πρώην φιλελεύθερος. Τώρα προσπαθεί να προσεταιριστεί ένα ακροδεξιό ακροατήριο».

Αναφερόμενος στην πρόταση Σπηλιωτόπουλου για δημοψήφισμα σχετικά με το τέμενος, ο κ. Καμίνης έκανε λόγο για «παραμύθια της χαλιμάς», αμφισβητώντας ότι το αντικείμενο του δημοψηφίσματος θα είναι η χωροθέτηση. «Είναι ντροπή να τα λέει αυτά για τα ψηφαλάκια», επισήμανε.

Ο Γ.Καμίνης δήλωσε ότι έχει διαβεβαιώσεις από την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας πως όταν αρχίσει να λειτουργεί το τέμενος θα κλείσουν τα παράνομα τζαμιά.

Στην τελική ευθεία για τις κάλπες, «τίποτα δεν έχει κριθεί, οπότε είμαστε σε επιφυλακή, πάμε πόρτα – πόρτα και διεκδικούμε την ψήφο των πολιτών», επισήμανε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι πολίτες θα αναγνωρίσουν το έργο του και αναφερόμενος σε αυτό, σημείωσε: «Εξυγιάναμε τα οικονομικά του δήμου και βάλαμε τα θεμέλια για την Αθήνα του αύριο. Κάναμε δουλειά βάσης, μαζί με ανάπτυξη και κοινωνικό έργο».