Επίθεση σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ εξαπολύει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης επισημαίνοντας πως το «εκφοβιστικό και παραπλανητικό της σύνθημα ‘ΝΔ για σταθερότητα ή ΣΥΡΙΖΑ για περιπέτειες της χώρας’ έχει στόχο να αποφύγει η Νέα Δημοκρατία μια μεγάλη εκλογική ήττα.

Σε συνέντευξη του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο Δ. Παπαδημούλης τονίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ «αρνείται μια πόλωση που ‘μυρίζει’ επιστροφή στη δεκαετία του ’50».

Αναφερόμενος στον Β. Βενιζέλο λέει πως «ζητά ‘δανεικά’ από τον κ. Σαμαρά αλλά ‘ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος’ και πως ταυτίζει τον εαυτό του και το ποσοστό της Ελιάς με την κυβερνητική σταθερότητα. «Πέρα από τη γνωστή αλαζονεία του ανδρός, δείχνει τι φοβούνται», σημειώνει.

Για τις επερχόμενες εκλογές ο κ. Παπαδημούλης τονίζει πως «αντίπαλός μας δεν είναι μόνο η μνημονιακή συγκυβέρνηση αλλά και ο ωχαδερφισμός του καναπέ καθώς και οι Σειρήνες της δήθεν αντισυστημικής εποχής».

«Θα πολλαπλασιάσουμε την παρουσία μας στην Αυτοδιοίκηση», εκτιμά και προσθέτει: «Το κεντρικό πολιτικό μήνυμα θα δοθεί στις 25 Μαΐου. Μια καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην ευρωκάλπη θα επιταχύνει το τέλος της καταστροφικής νεοφιλελεύθερης πολιτικής του Μνημονίου».