Τους υποψήφιους περιφερειάρχες για την Αττική έχει βάλει «απέναντί» του σήμερα  ο Γ. Αυτιάς  για μια μικρή ανάκριση πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοέμβρη.

«Θα καταγγείλουμε το Μνημόνιο, τον Καλλικράτη και τους αντιεργατικούς νόμους της Κυβέρνησης» είπε ο Α. Μητρόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ, τη Δημοκρατική Αριστερά και το ΣΥΝ.

«Εντός του πρώτου εξαμήνου από τη στιγμή που θα εκλεγώ θα εξαλείψω το παρεμπόριο που καταστρέφει τις επιχειρήσεις. Επίσης θα σταματήσω την κατασκευή του γιγαντιαίου Ισλαμικού τζαμιού στο Βοτανικό», είπε ο Α. Γεωργιάδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττική με το ΛΑΟΣ.

Υποδομές, αποχετεύσεις, σκουπίδια και αξιοποίηση του ΕΣΠΑ θα είναι ο στόχος του Γ. Σγουρού, υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής με το ΠΑΣΟΚ.

«Θα φτιάξω 132 βρεφονηπιακούς σταθμούς σε κάθε δήμο από τους 66 Καλλικρατικούς, με στήριξη στις ασθενείς ομάδες. Θα επενδύσω τα λεφτά στους ανθρώπους», τόνισε ο Β. Κικίλιας, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη ΝΔ.

Απορρόφηση των πόρων για την ανάπτυξη με στόχο κυρίως την ανεργία θα είναι ο στόχος του Γ. Δημαρά ανεξάρτητου υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής.

«Έρχεται θύελλα», τονίζει ο Θανάσης Παφίλης υποψήφιος περιφερειάρχης με το ΚΚΕ, ο οποίος θέλει να συμβάλει στην ανάπτυξη των αγώνων των εργαζομένων.

Την ανακούφιση των Ελλήνων πολιτών από όσα προβλήματα του κάνουν δύσκολη την καθημερινότητα θα επιδιώξει ο Κ. Διάκος, υποψήφιος περιφερειάρχης με τους Οικολόγους Πράσινους.