Στο 172ο δημοτικό σχολείο στην Κυψέλη ψήφισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νάσος Ηλιόπουλος.

«Ήρθαμε σήμερα να ψηφίσουμε σχετικά πρωί για να στείλουμε ένα μήνυμα συμμετοχής» είπε και πρόσθεσε: «Κανένας δεν είναι χαρούμενος από τα χαμηλά ποσοστά συμμετοχής της προηγούμενης Κυριακής κι ελπίζουμε σήμερα να υπάρχει μια διαφορετική εικόνα».

«Για εμάς το πιο κρίσιμο είναι ότι και η σημερινή ημέρα είναι μια μάχη που έχουμε να δώσουμε έτσι ώστε τα επόμενα 4 χρόνια να πείσουμε ότι η Αθήνα μπορεί να αλλάξει, ότι η Αθήνα μπορεί να γίνει μια καλύτερη πόλη και εμείς έχουμε πει ότι για να αλλάξει η πόλη πρέπει να ξεκινήσουμε από τις γειτονιές της πόλης. Θα είμαστε εδώ και τα υπόλοιπα 4 χρόνια να δείξουμε ότι και μπορούμε και θα το κάνουμε»» είπε ο κ.Ηλιόπουλος για τις εκλογές.

Περιφερειακές εκλογές 2019: Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 οι πολίτες ψηφίζουν από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα για τις Εκλογές 2019.

Δημοτικές εκλογές 2019: Διεξάγεται ο δεύτερος γύρος στις Δημοτικές Εκλογές 2019 για την ανάδειξη δημάρχου όπου δεν έχει συγκεντρωθεί από τον συνδυασμό το ποσοστό 50% συν 1 ψήφο.

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το newsbeast.gr, όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια, θα καλύψει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του. Δείτε τους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες: