Στο Λονδίνο θα βρίσκεται σήμερα ο, Γιώργος Παπακωνσταντίνου,για συναντήσεις με διεθνείς επενδυτές, στους οποίους θα παρουσιάσει την πρόοδο του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής και την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Αναλυτικά σήμερα:

Στις 7 π.μ. περιοδεία του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων και μέλους της Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Νίκου Σοφιανού, στα Τυπογραφία στην Ακαδημία Πλάτωνος και στον Βοτανικό.

Στις 9:30 π.μ. στη Θεσσαλονίκη, συνάντηση της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, με τη διοίκηση της ΔΕΘ και της HELEXPO.

Στις 10 π.μ. στη Θεσσαλονίκη, περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στο ΤΕΒΕ.

Στις 11 π.μ. στο συνεδριακό κέντρο της ΔΕΘ, “Νικόλαος Γερμανός” συνέντευξη Τύπου της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα.

Στις 11:30 π.μ. στη Θεσσαλονίκη, περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στο ΙΚΑ.

Στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Εξωτερικών, συνάντηση του υφυπουργού Σπύρου Κουβέλη, με αντιπροσωπεία της ActionAid.

Στη 1 μ.μ. περιοδεία της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, στην ΕΛΒΟ και συνομιλία της με τους εργαζομένους.

Στις 4:30 μ.μ. περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στα περίπτερα της ΔΕΘ, και συνάντηση με τη διοίκησή της.

Στις 6:30 μ.μ. περιοδεία του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων και μέλους της Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Νίκου Σοφιανού, στην έκθεση βιβλίου στο Ζάππειο.

Στις 7:30 μ.μ. επίσκεψη του υποψηφίου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη και του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Γιάννη Μωϋσιάδη, στον Δήμο Σιντικής.