Όσο και αν προσπαθεί ο Γ. Αυτιάς να πείσει το Γ. Καρατζαφέρη να αποκαλύψει τον υποψήφιο που θα κατεβάσει για την περιφέρεια της Αττικής, εκείνος δεν ανοίγει τα χαρτιά του τονίζοντας ότι «δεν θα παίξω το παιχνίδι βρες το και πάρτο».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επισημαίνει ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης θα είναι ένα πρόσωπο αποδεκτό από όλους. «Ένα πρόσωπο που θα κάνει τον πολίτη να νιώθει ασφαλής και θα έχει το ανάστημα πρωθυπουργού. Αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά του». Ο Γ. Καραρατζαφέρης συνέχισε τονίζοντας ότι «θέλω το ΠΑΣΟΚ να φύγει από την πλάτη μου. Δεν θέλω να δω πάλι το χάρτη να πρασινίζει».

Όσον αφορά το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνουν όλοι για τον υποψήφιο περιφερειάρχη που θα κατεβάσει ο ΛΑΟΣ, ο πρόεδρος του κόμματος ανέφερε χαριτολογώντας: «Μάλλον ο κόσμος θεωρεί τις υποψηφιότητες των άλλων κομμάτων λανθασμένες και περιμένει τη δική μου επιλογή».

Στο τέλος ο Γ. Καρατζαφέρης υποσχέθηκε στο Γ. Αυτιά ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη δική του εκπομπή.