Συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα η συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών Ευ. Βενιζέλου με τους εκπροσώπους της τρόικας στο κτίριο της αντιπροεδρίας, στην Ζαλοκώστα.

Από τη 1.30 το μεσημέρι, από όταν ξεκίνησε η διαπραγμάτευση έχουν προσέλθει ο υπουργός Διοικητικής  Μεταρρύθμισης, κ. Δημήτρης Ρέππας, ο υφυπουργός κ. Ντ. Ρόβλιας, ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδας, κ. Γ.
Προβόπουλος, ο επικεφαλής του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, κ. Κ.  Μητρόπουλος,στελέχη του υπουργείου Οικονομικών και άλλων υπουργείων.

Στη συνάντηση συμμετέχει και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Γκίκας Χαρδούβελης, ο οποίος έχει ήδη μεταβεί μια φορά στο Μέγαρο Μαξίμου για να μεταφέρει στον πρωθυπουργό τα όσα εξελίσσονται. Επιστρέφοντας στο Μέγαρο Μαξίμου, πριν από λίγο, και ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το πώς εξελίσσονται οι διαπραγματεύσεις ο κ. Χαρδούβελης εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος. «Πάμε καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στενοί συνεργάτες του κ. Βενιζέλου, που ενημέρωσαν ατύπως τους παριστάμενους δημοσιογράφους εξέφρασαν την εκτίμηση ότι η συνάντηση θα συνεχιστεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.