Επιστολή στον γραμματέα και τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου έστειλαν πριν από λίγο είκοσι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με την οποία ζητούν το Εθνικό Συμβούλιο το Σαββατοκύριακο να καθορίσει άμεσα την εκλογή προέδρου από τη βάση σύμφωνα με το Καταστατικό.

«Δεν υπάρχει χώρος για γκρίζες ζώνες και για διευθετήσεις κορυφής. Την πορεία του ΠΑΣΟΚκαι τη νέα ηγεσία του πρέπει να προσδιορίσει άμεσα και κυρίαρχα η βάση της παράταξης , η βάση του ΠΑΣΟΚ» αναφέρουν χαρακτηριστικά, ζητώντας πλήρη και ειλικρινή απολογισμό της διετίας που θα οδηγήσει σε ανάληψη ευθυνών και την επεξεργασία ρεαλιστικού προγράμματος ενόψει εθνικών εκλογών.

Την επιστολή υπογράφουν οι Αλέκος Αθανασιάδης, Νάσος Αλευράς, Γιώργος Αρβανιτίδης, Πυθαγόρας Βαρδίκος, Γιάννης Βλατής, Γιάννης Βούρος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Πέτρος Ευθυμίου, Δημήτρης Καρύδης, Μιχάλης Κατρίνης, Σίμος Κεδίκογλου, Δημήτρης Κουσελάς, Σπύρος Μαργέλης, Σούλα Μερεντίτη, Σπύρος Μοσχόπουλος, Γιώργος Ντόλιος, Μιχάλης Παντούλας, Χρήστος Πρωτόπαπας, Παύλος Στασινός και Ελπίδα Τσουρή.