Άλλο ένα «συγκρουσιακό» δίδυμο έρχεται να προστεθεί στην κυβέρνηση, μετά από αυτό ανάμεσα στον Ευ. Βενιζέλο και τον Α. Λοβέρδο.

Αυτή τη φορά τα «αίματα άναψαν» ανάμεσα στον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Γ. Ραγκούσης, και τον υπουργό Εσωτερικών Χ. Καστανίδη, σχετικά με δήλωση του δεύτερου που αφορούσε την εξαίρεση 70 οργανισμών από το πρόγραμμα συγχωνεύσεων και καταργήσεων που αποφασίστηκε από τον ίδιο αλλά με βάση εισήγηση που υπήρχε ήδη από τον κ. Ραγκούση όταν ήταν υπουργός Εσωτερικών.

Ο κ. Γ. Ραγκούσης, έχει ήδη ζητήσει την παρέμβαση Μαξίμου αφού το τηλεφώνημα που έκανε ο ίδιος την Πέμπτη το βράδυ στον υπουργό Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη όπου του είχε ζητήσει διορθωτική δήλωση σε σχέση με αυτήν που είχε κάνει ο κ. Καστανίδης στο βραδινό δελτίο του «Mega» την περασμένη Τετάρτη δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Ο κ. Καστανίδης φέρεται να απάντησε στον κ. Ραγκούση ότι δεν προτίθεται να κάνει καμία νέα δήλωση γα το θέμα, κάτι που εξόργισε τον κ. Ραγκούση και τον οδήγησε να ζητήσει την παρέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου Ηλία Μόσιαλου.

Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών φέρεται να υποστηρίζει ότι καμία υπογραφή δική του δεν υπάρχει στην εξαίρεση των 70 οργανισμών από το σχετικό πρόγραμμα και πως η απόφαση ανήκει στον αντικαταστάτη του στο υπουργείο Εσωτερικών.

Κι όλα αυτά ένα 24ωρο μετά την παρέμβαση Παπανδρέου στο υπουργικό συμβούλιο προς τους υπουργούς να προσέχουν τι λένε το κρίσιμο επόμενο δίμηνο και όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός «ανακάλυψε» ευθύνη των ελληνικών ΜΜΕ στην ανάδειξη σεναρίων και φημών που διογκώνουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση.

Πάντως, μέχρι στιγμής από το Μαξίμου δε φαίνεται να υπάρχει διάθεση για παρέμβαση.