Με όλα τα δεδομένα ανοιχτά και τους Ευρωπαίους ηγέτες να εξετάζουν ακόμα, περισσότερα των δυο σεναρίων διάσωσης της Ελλάδας συνεδριάζει η κυβερνητική επιτροπή.

Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός οικονομικών θα ενημερώσουν για τις τώρα εξελίξεις ενώ παραμένει άγνωστο αν η σύσκεψη συγκαλείται προκειμένου να συζητηθεί και να εγκριθεί κάποιο συγκεκριμένο βήμα ή κάποια πτυχή της προετοιμαζόμενης «λύσης».

Οι πληροφορίες πάντως θέλουν τον πρωθυπουργό να συζητά σήμερα το ενδεχόμενο σύγκλισης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών πιθανότατα αύριο ενόψει της συνόδου κορυφής.Το βέβαιο είναι ότι η κυβέρνηση για μια ακόμα φορά θα ζητήσει συναίνεση μπροστά στις εξελίξεις που έρχονται.

Ας σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός με δεδομένη την δυστοκία εξεύρεσης λύσης ο πρωθυπουργός ανέβαλε το ταξίδι στις Βρυξέλλες .Αύριο θα υπάρξει τηλεφωνική διάσκεψη μεταξύ των Βρυξελλών και των Ευρωπαίων ηγετών, ενώ σήμερα θα ολοκληρωθεί ο υπολογισμός του κόστους για τους ιδιώτες πιστωτές και ιδίως για τις τράπεζες με βάση τα σενάρια συμμετοχής τους στο πακέτο στήριξης της Ελλάδας.