Συνεπή χαρακτήρισε τον πολιτικό λόγο του προέδρου της ΝΔ, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας, σχολιάζοντας σήμερα στον Real FM το χθεσινοβραδινό ντιμπέιτ.

«Το τι συμβαίνει στη χώρα έχει άμεση συνάρτηση με αυτό το οποίο καταθέτει στο τραπέζι προεκλογικά γι’ αυτά που θα γίνουν από τις 21 του μηνός ο κ. Μεϊμαράκης. Τι μας είπε, λοιπόν, για όλα αυτά; Για πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση, όχι πυροτεχνήματα προεκλογικά, όχι μεγάλες υποσχέσεις, όχι πράγματα, τα οποία όλοι καταλαβαίνουμε, δημοσιογράφοι, πολιτικοί και πολίτες ότι είναι ανέφικτα», ανέφερε ο κ. Κικίλιας.

«Τι είπε ο άνθρωπος πολύ σωστά και λογικά; Είπε ότι σε μία πολύ μεγάλη κρίση που αντιμετωπίζουμε, είναι επιτακτική ανάγκη με έναν σοβαρό πολιτικό λόγο και με μία σχέση με τα υπόλοιπα κόμματα και παρατάξεις και κοινωνικές ομάδες εντός κοινοβουλίου και στην κοινωνία να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτόν τον σκόπελο και να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε ρεαλιστικά αυτά που δίνει μια πολιτική που δεν εφαρμόστηκε ποτέ ισόρροπα στην Ελλάδα», πρόσθεσε ο πρώην υπουργός της ΝΔ.