Καλεσμένη στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» του Action24 ήταν το βράδυ της Δευτέρας (30/9) η Λιάνα Κανέλλη. Η βουλευτής του ΚΚΕ συζήτησε για τις πολιτικές εξελίξεις και τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία το τελευταίο διάστημα. Στο τέλος της συνέντευξης, όμως, μία δήλωση του Δημήτρη Τάκη προκάλεσε την αντίδραση της.

«Το ΚΚΕ αρχίζει σιγά-σιγά να το ακούει ο κόσμος, γιατί το χρειάζονται τα αυτιά του. Όσο και να παρατηρήσετε αντικομμουνισμό – ήδη έχει αρχίσει ο Άδωνις -, να ξέρετε ότι ο κόσμος θα το ξεπεράσει. Το ΚΚΕ είναι πιο αναγκαίο και ισχυρό από ποτέ», τόνισε η Λιάνα Κανέλλη κλείνοντας την τοποθέτησή της.

«Πάντως, και η ΚΝΕ επιστράτευσε τη Ντένη Μαρκορά για να προωθήσει το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, και καλά έκανε», παρατήρησε ο Δημήτρης Τάκης, με τη Λιάνα Κανέλλη να ανταπαντά.

«Δεν ρώτησες ποτέ τη Ντένη Μαρκορά τι ψηφίζει. Φοβάσαι να γίνεις κομμουνιστής και ίσως να μη μπορείς κιόλας. Μη τρομάξεις τον υπόλοιπο κόσμο, γιατί εγώ έτσι όπως τελείωσα, δεν θα σου το ελαφρύνω βάζοντας τη Μαρκορά απέναντι σε πολιτικό κόμμα!», αντέτεινε η Λιάνα Κανέλλη στον αέρα του Action24.

«Να σου πω και κάτι… και η προβοκάτσια χρειάζεται «γκατς». Χρειάζεται «γκατς» και αυτά δεν τα έχεις. Χρησιμοποιώ την αγγλική λέξη για να μην πω την ελληνική και μας κόψει το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο. Αν νομίζεις ότι το ΚΚΕ δεν αντέχει, ειδικά εγώ συναδελφικά, είσαι γελασμένος», κατέληξε εμφανώς ενοχλημένη η Λιάνα Κανέλλη.