Τις πρώτες αποδόσεις για την κούρσα της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε η στοιχηματική εταιρεία Novibet, εμφανίζοντας ως φαβορί τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα εκπροσωπήσει το κόμμα του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, Νίκο Παππά.

Ο πρώην υπουργός έχει απόδοση 1,95 χωρίς να έχει ανακοινώσει υποψηφιότητα, ενώ στο 2,75 προσφέρεται ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, που έχει επιβεβαιώσει ότι θα είναι υποψήφιος. Τρίτο φαβορί εμφανίζεται ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στο 5,00, ο οποίος όμως δεν έχει ανακοινώσει τις προθέσεις του. Στο 7,50, τέταρτος κατά σειρά, προσφέρεται ο πρώην πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος, ενώ στο 12,00 βρίσκεται η Όλγα Γεροβασίλη. Κανείς εκ των δύο δεν έχει ανακοινώσει υποψηφιότητα.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος στις νέες εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, όμως προσφέρεται σε απόδοση 16,00, πιο πιθανός, δηλαδή, από τη Ρένα Δούρου, που δίνεται στο 18,00, τον Νικόλα Φαραντούρη που έχει εκφράσει ενδιαφέρον και βρίσκεται στο 21,00 και τον Απόστολο Γκλέτσο, που έχει δηλώσει υποψηφιότητα και βρίσκεται στο 51,00.