«Δεν είμαι κανένα παιδάκι για να με διαγραφούν χωρίς ενημέρωση και να με επαναφέρουν με μια ενημέρωση του Νίκου Παππα ένα λεπτό πριν», τόνισε ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να επιστρέψει ο βουλευτής Χανίων στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όπως είχα δηλώσει την ημέρα της απαράδεκτης διαγραφής μου, ήμουν είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Είχα δηλώσει ότι ο λαός διαγράφει και κανείς άλλος. Λοιιπόν ο λαός δεν διέγραψε και επειδή φάνηκε πόσο στημένο ήταν εκείνο το σκηνικό, σήμερα κάποιοι προσπαθούν να διορθώσουν το απαράδεκτο που έκαναν τότε να με διαγράψουν χωρίς καμία ενημέρωση, πιστεύοντας πως ήταν μια ευκαιρία για να ξεμπερδέψουν μαζί μου», είπε, μεταξύ άλλων.

Πρόσθεσε πως ισχύουν όσα έχει αναφέρει και πως τα υπόλοιπα, προγραμματικά και αξιακά, «θα τα πούμε στην Κεντρική Επιτροπή».

Οι δηλωσεις μου πριν λιγο στο περιστυλιο της Βουλης για την επελανε ταξη μου στην Κοινοβουκευτικη ομαδα.Οπως ειχα πει τη μερα της απαραδεκτης διαγραφης μου,μονο ο λαός διαγραφει ,ημουν ειμαι και θα ειμαι Συριζα!Οσα εχω πει για το πολιτικο προβλημα του Συριζα και την αναγκη υπαρξης δυνσμικης προγραμματικης και αποτελεσματικης αντιπολιτευσης που θα ριξει το Μητσοτακη ισχυουν μεχρι κεραιας και θα τα πουνε αναλυτικα και θα κανουμε ο,τι πρεπει στην Κεντρικη Επιτδοπη του Σαββατοκυριακου !

Posted by Παυλος Πολακης on Tuesday, September 3, 2024

Αναλυτικά η δήλωση του Παύλου Πολάκη:

«Όπως είχα δηλώσει την ημέρα της απαράδεκτης διαγραφής μου, ήμουν είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Είχα δηλώσει ότι ο λαός διαγράφει και κανείς άλλος.

Επειδή λοιπόν ο λαός δεν διέγραψε και επειδή φάνηκε πόσο στημένο ήταν όλο εκείνο το σκηνικό, σήμερα κάποιοι προσπαθούν να διορθώσουν το απαράδεκτο που έκαναν τότε, να με διαγράψουν χωρίς καν ενημέρωση, πιστεύοντας ότι ήταν μία ευκαιρία να ξεμπερδέψουν μαζί μου.

Η επιστροφή μου στον ΣΥΡΙΖΑ, από τον οποίον δεν έφυγα ποτέ, η τυπική δηλαδή, με την έννοια της επανένταξης στην Κ.Ο. δεν αλλάζει σε τίποτα την πολιτική εκτίμηση που έχω κάνει σε σχέση με το πολιτικό πρόβλημα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και την ανάγκη να υπάρξει μια ισχυρή δυναμική αξιωματική αντιπολίτευση η οποία θα ρίξει το επιτελικό κράτος και τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ό,τι έχω πει ισχύει και τα υπόλοιπα θα τα πούμε αναλυτικά στην Κεντρική Επιτροπή.

Νομίζω ότι είστε μεγάλα παιδιά για να καταλάβετε… είναι ξεκάθαρα αυτά που λέω. Είπα ότι δεν αλλάζει σε τίποτα η πολιτική μου εκτίμηση και ότι στην Κεντρική Επιτροπή θα τα πούμε αξιακά, προγραμματικά και ό,τι χρειαστεί, νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω.

Θεωρώ ότι δεν είμαι κανένα παιδάκι για να με διαγράφουν χωρίς ενημέρωση και να με επανεντάσσουν με μία ενημέρωση από τον Νίκο Παππά ένα λεπτό πριν. Θα τα πούμε στην Κεντρική Επιτροπή».

Σημειώνεται πως η επανένταξη του Παύλου Πολάλη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα από τον προεδρεύοντα της Ολομέλειας της Βουλής, Θανάση Μπούρα.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπούρας, «με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παπάς μας γνωστοποιεί την επανένταξη του βουλευτή Χανίων Παύλου Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».