Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ορκίσθηκε σήμερα, Παρασκευή 30/8, η Πόπη Τσαπανίδου κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής.

Η Πόπη Τσαπανίδου έδωσε θρησκευτικό όρκο και ως πρώτη επιλαχούσα της λίστας των υποψηφίων Βουλευτών Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. καταλαμβάνει την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου, ο οποίος παραιτήθηκε του βουλευτικού του αξιώματος.

«Έγινε σήμερα η ορκωμοσία μου, αναλαμβάνω κι εγώ τα καθήκοντά μου. Μου έγινε μία πρώτη ενημέρωση από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκο Παππά, και τον διευθυντή της Κ.Ο., Θανάση Μωραΐτη, σε πολύ καλό κλίμα για το πώς θα δουλέψουμε στο εξής. Είμαι αποφασισμένη να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να εργαστώ κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις υπηρετώντας τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Σας ευχαριστώ πολύ», τόνισε η κ. Τσαπανίδου.

Ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς, ανέφερε πως «από σήμερα η Πόπη Τσαπανίδου είναι μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Είναι ένα άξιο στέλεχος της παράταξης και με την επάρκειά της, την οποία και στο παρελθόν έχει αποδείξει, θα βελτιώσει τις δυνατότητές μας να παρεμβαίνουμε στη Βουλή και να επικοινωνούμε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, για πολλά θέματα, προς την κοινωνία».