Έκκληση για έναν από κοινού αγώνα για μια ισχυρότερη ΝΔ και μια καλύτερη Ελλάδα,
έκανε στα μέλη της ΔΑΚΕ ο Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Ν.Δ.

Ο Νίκος Νικολόπουλος χαρακτήρισε τη ΔΑΚΕ ως τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη κοινωνική οργάνωση της παράταξής ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα χρόνια της δικής του συμμετοχής στην οργάνωση.
Τα χρόνια που ως ΔΑΚίτης, όπως είπε χαρακτηριστικά, από τη θέση του προέδρου της οργάνωσης ή του απλού μέλους, από τη θέση του συνδικαλιστή της ΟΤΟΕ, έδινε και αυτός τη δική του μάχη για μια σύγχρονη Ελλάδα που να τιμάται από τον εργαζόμενο και με την σειρά της, να τον τιμάει.

Συμπλήρωσε ότι η Νέα Δημοκρατία, βαριά πληγωμένη μέχρι πρότινος από την εκλογική ήττα αλλά και τα λάθη της κυβερνητικής της περιόδου, επανέρχεται στο προσκήνιο και αρχίζει να ζεσταίνει και πάλι τις ελπίδες του λαού για μια νέα στρατηγική ελπίδας. Τόνισε ότι ο δρόμος θα είναι ανηφορικός γι’αυτό χρειάζονται έντονες προσπάθειες.

Κλείνοντας, ο Νίκος Νικολόπουλος έκανε ξεχωριστή αναφορά στον επί πολλά χρόνια φίλο, συμμαχητή και σημερινό ευρωβουλευτή και συνεργάτη του στον τομέα εργασίας, Κώστα Πουπάκη, έναν άνθρωπο που όπως είπε συνεχίζει τους κοινωνικούς και παραταξιακούς αγώνες, σε όλα τα μέτωπα.