Ο Τάκης Κατσαρός, αρθρογράφος της Εφημερίδας Συντακτών μίλησε στη εκπομπή Super Κατερίνα για όσα συμβαίνουν με τον Στέφανο Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα.

«Η κατάσταση αυτή συμπίπτει με την εκλογή Κασσελάκη. Δεν έδωσε καμία περίοδο χάριτος στον εαυτό του, προχώρησε αμέσως σε παραβιάσεις του καταστατικού του κόμματος, του προγράμματος. Δεν υπήρξε καμία απρόκλητη επίθεση. Όταν ακούει κανείς την πρώτη δήλωση με το Παλαιστινιακό και βλέπει ότι το κόμμα του καθίσταται παράρτημα του κόμματος Νετανιάχου και τάσσεται υπέρ του πολέμου αντιλαμβάνεστε ότι είναι πρωτοφανή πράγματα.

Σε προσυνεδριακή περίοδο, ο πρόεδρος το θέμα που θέτει δεν είναι ο διάλογος, αλλά οι διαγραφές.

Η ΕΦ.ΣΥΝ. δεν έφερε στο φως τα άρθρα για λόγους αποκάλυψης αλλά για να πει ότι αυτές τις αντιλήψεις που είχε τότε, τις έχει και τώρα όπως εκφράστηκαν στην ομιλία του στον ΣΕΒ.

Είναι κλασικός νεοφιλελεύθερος. Ουρανοκατέβατος ήρθε, μην τον δούμε και ουρανοκατέβατο να φεύγει.

Αυτή τη στιγμή ο κ. Κασσελάκης όφειλε να είναι στον “γάμο” και όχι στα πουρνάρια. Έπρεπε να ηγείται κινητοποίησης να ειρηνεύσει η Μέση Ανατολή. Θα έπρεπε να είναι στην πρώτη γραμμή και όχι να επιδεικνύει τη βέρα στο δεξί.

Ματίνα Παγώνη: «Λένε ότι ο κύριος Τάιλερ είναι καλός νοσηλευτής, να έρθει στο Ε.Σ.Υ. να μας βοηθήσει»

Η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην ίδια εκπομπή αναφορικά με όσα είπε ο κ. Κασσελάκης ότι ο σύντροφός του πήρε προσωπικά όσα είδε στον Ευαγγελισμό τόνισε:

«Ευπρόσδεκτες οι παρατηρήσεις, όμως ο κ. Τάιλερ είναι εκπαιδευμένος σε μονάδες Εντατικής. Στην Ελλάδα τα νοσοκομεία έχουν ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού. Γίνονται προσπάθειες για προσλήψεις και έχουμε πετύχει να είναι τα ποσοστά να είναι 2 νοσηλευτές ανά ασθενή – ενώ τα ευρωπαϊκά είναι 4 ανά ασθενή. Υπάρχουν άλλα νοσοκομεία που έχουν 0,33 νοσηλευτές ανά ασθενή.

Και στην Ευρώπη και στην Αμερική έχουν πρόβλημα αν δεν το ξέρει. Να έρθει στο ΕΣΥ να μας βοηθήσει».