Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, βρίσκεται από την Κυριακή στις ΗΠΑ. Όπως φημολογούνταν ο 35χρονος επιχειρηματίας, μαζί με τον Τάιλερ Μάκμπεθ, μετέβησαν στις Ηνωμένες Πολιτείες ώστε να φέρουν τα… χειμερινά τους ρούχα, όμως αυτός φαίνεται πως δεν είναι τελικά ο μόνος λόγος.

Αντίθετα, ο Στέφανος Κασσελάκης, χρειάστηκε να μεταβή στις ΗΠΑ, καθώς η νομική διαδικασία στην οποία εμπλέκεται, βρίσκεται στο τέλος της. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA, πάει για να «διευθετήσει τις εκκρεμότητες». Η δικαστική διαδικασία αφορά στην αγωγή που είχα καταθέσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά της εταιρείας στην οποία εργαζόταν, ζητώντας 7,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η εταιρεία, σύμφωνα με τις πληφορορίες, κατά τη διαδικασία μοιράσματος bonus, φέρεται να μην έδωσε όσα αναλογούσαν στον Έλληνα επιχειρηματία. Ο Στέφανος Κασσελάκης, είχε ερωτηθεί για την ιστορία αυτή στο Live News, από τον Νίκο Ευαγγελάτο, και είχε απαντήσει ως εξής:

«Αυτό που έχει συμβεί είναι ότι όλοι θέλουν να δουν τα αποτελέσματα και μετά να δώσουν μια αμοιβή. Το εξηγώ αναλυτικά στην αγωγή μου. Είμαι πολύ περήφανος για τη σταδιοδρομία μου επιχειρηματικά. Έχω διαχειριστεί ρίσκο, τα αποτελέσματα που έχω φέρει είναι δεδομένα».