Πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και συγγενής του Στέφανου Κασσελάκη έκανε δηλώσεις για την οικογένεια του ενός εκ των δύο υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα για τον πατέρα του, τον οποίο και γνωρίζει.

Ο Γιάννης Κασσελάκης που πολιτεύεται με τη Νέα Δημοκρατία, μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο στην εκπομπή Live News και είπε ότι είναι πρώτος ξάδερφος με τον πατέρα του Στέφανου.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι θα μιλήσει κυρίως για τον πατέρα, επειδή εκείνον γνωρίζει καλά, αναφέροντας ότι «ο Θεόδωρος Κασσελάκης έχει γεννηθεί στα Χανιά και λέει ολοκληρώσει τις γυμνασιακές του σπουδές στα Χανιά και μετά πήγε στην Αθήνα και ολοκλήρωσε τις πανεπιστημιακές σπουδές. Εγώ μπορώ να μιλήσω για τον μπαμπά του ο οποίος προέρχεται από τον Βενιζελικό χώρο».

Επίσης, για τον ανιψιό του, πρόσθεσε πως «από άποψη κοινωνικοπολιτική αξίζει να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και όσον αφορά τον Στέφανο Κασσσελάκη αλλά και με τον κόσμο που ανήκει σε αυτόν τον χώρο γιατί πρέπει να γνωρίσουμε το πώς αντιδρά ο κόσμος. Εγώ ανήκω στον φιλελεύθερο χώρο και είμαι Μητσοτακικός οπότε καταλαβαίνετε πως έχουμε μια απόσταση από ΣΥΡΙΖΑ αλλά πιστεύω πως οποιασδήποτε δημοκρατική φωνή αξίζει να την παρακολουθήσουμε».