«Οι τοποθετήσεις του σε όλο το παιχνίδι ήταν τραγικές»… Πρόκειται για ένα από τα σχόλια των Ρόμπι Σάβατζ και Ντέιβιντ Τζέιμς για τον Χοσέ Χολέβας και την εμφάνισή του κατά της Τσεχίας χθες με τη φανέλα της Εθνικής. Οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές –πλέον- κάνουν κριτική στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 για το BBC και χθες μιλώντας για τον αγώνα των διεθνών κόντρα στους Τσέχους επέρριψαν μεγάλες ευθύνες στον αμυντικό του Ολυμπιακού.

Στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η Εθνική μας ομάδα επιρρίπτουν ευθύνες στον Χολέβας αρχικά γιατί ήταν εκτός θέσης, αρκετά προωθημένος σε σχέση με τους άλλους αμυντικούς και στη συνέχεια όταν οι Τσέχοι έχασαν την μπάλα δεν ενήργησε σωστά και να κλείσει το κενό που είχε μείνει στην άμυνα παρά την αρχική καλή κίνηση του Καραγκούνη όπως αναφέρουν.

Οι Σάβατζ και Τζέιμς όμως δεν μένουν εκεί. Αναλύουν και το δεύτερο τέρμα που δέχθηκε η Εθνική στο χθεσινό παιχνίδι επιρρίπτοντας ευθύνες τόσο στον Χολέβας όσο και σε άλλα μέλη της αμυντικής γραμμής, φυσικά και στον Χάλκια. Όμως αναλύει και το γκολ που δέχθηκε η Εθνική κόντρα στην Πολωνία χαρακτηρίζοντας και πάλι λανθασμένη τη θέση του Χολέβας.

Πηγή: sport-fm.gr