Πρώτο δείγμα… θετικό για την Αγγλία, έστω και αν πρέπει να μπει αρκετό «νερό στο κρασί» των προσδοκιών για να αποδεχθούν στο Νησί μία τέτοια εμφάνιση (1-1). Τα «τρία λιοντάρια» πήραν άριστα στον τομέα της τακτικής κόντρα στη Γαλλία, την ώρα που οι διοργανωτές έμεναν στην… ίδια τάξη, με τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν να μην είναι λίγα.

Σε αρκετές βρετανικές εφημερίδες σχολιάζεται με ιδιαίτερα αρνητικό τρόπο το γεγονός των άδειων καθισμάτων, με τις εκτιμήσεις της UEFA να αποδεικνύονται λανθασμένες.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία τόνιζε σε όλους τους τόνους ότι τα αδιάθετα εισιτήρια για το παιχνίδι της Γαλλίας με την Αγγλία ήταν μόλις 724, με την εικόνα να μιλά από μόνη της και τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον διπλάσιο αριθμό. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκαν τα έργα στο αεροδρόμιο της πόλης, ενώ σε πολλούς δρόμους εκτελούνται ακόμη!

Αρκετά τα αρνητικά σχόλια που έχουν αποσπάσει και οι υπεύθυνοι ασφαλείας των γηπέδων στην Ουκρανία, ενώ ακόμη χειρότερη είναι η κατάσταση με τους αστυνομικούς. Όπως αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους οι Βρετανοί ανταποκριτές, οι Ουκρανοί άντρες της Αστυνομίας δεν χαμογελούν ποτέ, δεν είναι καθόλου εξυπηρετικοί, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις είναι υπέρ του δέοντος αυστηροί.

Πρώτα στο ίντερνετ

Σας αρέσει να βλέπετε τους αγώνες και ταυτόχρονα να έχετε ανοιχτό το twitter ή το facebook; Μπορεί να …ξενερώσετε. Αρκετοί έμαθαν για το γκολ του Τζόλεον Λέσκοτ από τα social media, αφού η καθυστέρηση στην τηλεοπτική κάλυψη ήταν μεγάλη και οι Άγγλοι που βρίσκονταν στο γήπεδο με …smartphones αρκετοί.

Πηγή: england365