Όσο το δυνατόν πιο χαλαρά επιδιώκουν να περάσουν τις τελευταίες ώρες πριν τις εκλογές οι πολιτικοί ηγέτες.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, επέλεξε γεύμα μαζί με τους εκπροσώπους του Τύπου στο Πάρκο Ελευθερίας και μάλιστα απαγόρευσε… τις πολιτικές συζητήσεις.

Στην Καλαμάτα βρέθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, όπου συνομίλησε με τους πολίτες.

Η Αλέκα Παπαρήγα πήγε το πρωί στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στη Λαμπρινή ήπιε καφέ σε μια από τις καφετέριες της πλατείας, ενώ θαυμαστής της έδωσε και μια ανθοδέσμη με κόκκινα λουλούδια.

Με δημοσιογράφους και τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ γευμάτιζε ο Αλέξης Τσίπρας το μεσημέρι. Το μενού περιλάμβανε ούζο και μεζέδες.

Κάτω από το κτίριο του ΛΑΟΣ μαζί με δημοσιογράφους και στελέχη του κόμματος πέρασε την ημέρα του ο  Γ. Καρατζαφέρης.  Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μάλιστα, σχολίασε την επιστολή συμπαράστασης που του έστειλε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν και είπε αστειευόμενος ότι «δεν έπρεπε να πίνουμε ούζο αλλά βότκα».

Σε εστιατόριο του Ζαππείου βρέθηκε το μεσημέρι ο Φ. Κουβέλης με καλεσμένους δημοσιογράφους. Ο κ. Κουβέλης δήλωσε ικανοποιημένος από την επαφή του με τον κόσμο.

Σε μεζεδοπωλείο της Καλλιθέας με φίλους, συνεργάτες και δημοσιογράφους βρέθηκε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμμαχίας Λούκα Κατσέλη, ενώ στο Περιστέρι και στο Πέραμα έκανε περιοδεία ο Πάνος Καμμένος.

Τέλος, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρήτη περιόδευσε η Ντ. Μπακογιάννη.