Ισχυρή ΝΔ για να υπάρξει ένα περιβάλλον πολιτικής ομαλότητας και συνεννόησης, ζητά ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, θέτοντας ως προτεραιότητα την αποκατάσταση των αδικιών στις κοινωνικές ομάδες που πλήττονται περισσότερο από την κρίση.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, σε συνέντευξή του που δημοσιεύει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» προαναγγέλλει μάλιστα πως η ΝΔ, μόλις λάβει αυτή την ισχυρή εντολή, θα αναπτύξει πολιτικές πρωτοβουλίες για την ενότητα των Ελλήνων, διαμορφώνοντας ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές συμμαχίες, και ουσιαστικά κάνει άνοιγμα στον ευρύτερο κεντροδεξιό χώρο.

«Η Νέα Δημοκρατία συνιστά, σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή για τον τόπο, τη μοναδική αξιόπιστη πολιτική πρόταση, που με σχέδιο και στρατηγική μπορεί να ανοίξει και πάλι δρόμο σταθερότητας και ανάκαμψης» τονίζει ο κ. Αβραμόπουλος, επισημαίνοντας πως «με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, διαμορφώνεται ένα περιβάλλον πολιτικής ομαλότητας και εθνικής συνεννόησης, που είναι απαραίτητοι όροι για να ξαναβρεί η κοινωνία και ο τόπος τον βηματισμό και τον προσανατολισμό του».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τονίζει πως η ΝΔ επιδιώκει την ισχυρή εντολή και την αυτοδυναμία και ζητά από τους πολίτες την Κυριακή, «έχοντας πλήρη επίγνωση της βαρύτητας των εκλογών του 2012», να καταστήσουν τη ΝΔ τον κεντρικό πόλο πολιτικής σταθερότητας για να συγκροτηθεί μια βιώσιμη κυβέρνηση.