Την ευκαιρία να ξεχωρίσουν με το στυλ και την προσωπικότητά τους διεκδίκησαν οι διαγωνιζόμενες στο δεύτερο επεισόδιο του My Style Rocks. Σε ένα ακόμη bootcamp, η κριτική επιτροπή του reality μόδας πέρασε από… κόσκινο τις παίκτριες που παρέλασαν από μπροστά της, διεκδικώντας μία θέση στο παιχνίδι.

Πρώτη διαγωνιζόμενη ήταν η Σέβη Παπανίκου, που ήρθε κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη για να φέρει μία αμερικάνικη essence στο ελληνικό My Style Rocks.

«Έχω σπουδάσει κλασικό και μοντέρνο χορό, απλά κάποια στιγμή ήθελα να κάνω κάποια πιο σέξι shows στο Λας Βέγκας και στο Μανχάταν, σε καμπαρέ και μεγάλα clubs. Σήμερα ήρθα λίγο πιο… λιτή, θα έλεγα», ανέφερε στον πρόλογό της η νεαρή παίκτρια.

«Εγώ έτσι όπως βλέπω τους κοιλιακούς, το ταμπεραμέντο και τους στόχους σου, θα έλεγα ότι καλύτερα να πας στο Survivor και να αφήσεις αυτό το παιχνίδι για τα κορίτσια που τα ενδιαφέρει πραγματικά η μόδα. Θεωρώ ότι δεν είσαι έτοιμη για το My Style Rocks», σχολίασε ο Στέλιος Κουδουνάρης, άποψη που δεν έδειξε να αρέσει καθόλου στη διαγωνιζόμενη.

«Εντάξει… ό,τι θέλετε. Θα το μετανιώσετε», αρκέστηκε να απαντήσει η Σέβη Παπανίκου εμφανώς ενοχλημένη από τα σχόλια του σχεδιαστή.

«Έτσι όπως μου το λες, δεν νομίζω», ανταπάντησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Θεωρώ ότι είμαι πολύ κατάλληλη για αυτό το παιχνίδι, θα μου άρεσε να μου είχατε πει ναι συγκεκριμένα εσείς. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι δεν του κέντρισα το ενδιαφέρον για να με δει την επόμενη μέρα», υπερασπίστηκε τον εαυτό της η νεαρή διαγωνιζόμενη του My Style Rocks, παίρνοντας τις δύο θετικές ψήφους από την Έλενα Χριστοπούλου και τον Γιώργο Καράβα και κερδίζοντας το εισιτήριο για το παιχνίδι.