Το πρώτο σφύριγμα για το νέο, ανανεωμένο UEFA Champions League πλησιάζει. Το MEGA φέρνει ζωντανά στις οθόνες μας το μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, η σύγκρουση της Μάντσεστερ Σίτι με την Ίντερ στο remake του τελικού του 2023 κόβει την ανάσα. Από την Αγγλία και το «City of Manchester Stadium», τo MEGA θα μεταδώσει ζωντανά την πρώτη δυνατή αναμέτρηση του UEFA Champions League ανάμεσα σε δυο υπερδυνάμεις της διοργάνωσης.

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα, με σούπερ σταρ τους Χάαλαντ, Ντε Μπρόινε και Μπερνάρντο Σίλβα έχει στόχο να επανέλθει στην κορυφή της Ευρώπης. Η Ίντερ του Σιμόνε Ιντσάγκι με όπλα τους Λαουτάρο Μαρτίνες, Μάρκο Αρναούτοβιτς, Χακάν Τσαλχάνογλου είναι έτοιμη για μια μεγάλη πορεία στο UEFA Champions League που ξεκινά με το νέο του format.

Στην περιγραφή ο Κώστας Βερνίκος με τον Αντώνη Κατσαρό.

Μετά τη λήξη του αγώνα, θα ακολουθήσει το Post-Game με την ανάλυση του ματς και όλες τις λεπτομέρειες από τις αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής του νέου UEFA Champions League.

Η καρδιά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, του UEFA Champions League χτυπά αδιάκοπα στο MEGA.