Τα πυρά από την πλειοψηφία των ανδρών του Power of love έμελλε να δεχθεί η Νίκη στο νέο επεισόδιο που ήρθε, το βράδυ της Πέμπτης, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Η επιμονή της γοητευτικής παίκτριας του ριάλιτι της αγάπης να μην δέχεται την γνώμη των υπολοίπων, δε, στάθηκε ικανή να εξοργίσει τόσο τον Δήμο όσο και τον Τζέισον.

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να έχει για λίγο την προσοχή της, μάλιστα, ο Τζέισον δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του με αποτέλεσμα να σηκωθεί από τον καναπέ και να αποχωρήσει έξω φρενών από το σαλόνι του σπιτιού των αγοριών στο Power of love. «Νίκη, σε ρωτάω κάτι! Θα με αφήσεις να μιλήσω, ρε φίλε; Σου κάνω μια ερώτηση τόση ώρα και δεν μου δίνεις καν την προσοχή σου! Ε πες, άντε, μίλα με τον τοίχο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Τζέισον πριν από τη φυγή του.

Τον παίκτη του Power of love ακολούθησε, αμέσως μετά, ο Δήμος ο οποίος έχει δείξει επανειλημμένα την προσωπική του αντιπάθεια στη Νίκη.

«Μόνη της ήρθε, μόνη της θα φύγει. Απλά εδώ τι κάνει; Ας είναι μόνη της έξω, πρέπει να είναι εδώ;» αναρωτήθηκε, εν συνεχεία, ο Δήμος απευθυνόμενος στον Τζέισον στο νέο επεισόδιο του Power of love που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης. «Την θεωρώ απαίσιο άνθρωπο, ρε φίλε! Τι να σου πω; Ψέματα θες να σου πω ή να το πω ευγενικά; Είναι απαίσια».